Софија

  во

  Во Библиотеката „АЛ-БИ“, вгнездена под дабовата шума на демирхисарското село Бабино, се чуваат и се изложени првиот број на Македонскиот правопис, примерок од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Концерт што долго ќе се памети приреди Бенсман саксофон квартетот кој синоќа настапи на „Охридско лето“ со маестрално музицирање и со внимателно одбран ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Концерт што долго ќе се памети приреди Бенсман саксофон квартетот кој синоќа настапи на „Охридско лето“ со маестрално музицирање и со внимателно одбран ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Во Библиотеката „АЛ-БИ“, вгнездена под дабовата шума на демирхисарското село Бабино, се чуваат и се изложени првиот број на Македонскиот правопис, примерок од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Концерт што долго ќе се памети приреди Бенсман саксофон квартетот, кој синоќа настапи на „Охридско лето“ со маестрално музицирање и со внимателно одбран ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Бугарија плати 1,2 милијарди долари за набавката на осумте борбени авиони Ф-16 Блок 70, како и соодветната опрема и вооружување. Со тоа, како што соопшти ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бугарија на Соединетите Американски држави им исплари 1,2 милијарди долари за набавката на осумте борбени авиони Ф-16 Блок 70. Покрај споменатите борбени ...
  сите 12 | | | веќе видена