Музејот

  во

  Зиплајнот кој треба да се спушта од тврдината Кале до Градскиот парк во Скопје, не се гради уште, оти првиот проект бил утнат па се правел нов, пишува СДК . ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Зиплајнот кој треба да се спушта од тврдината Кале до Градскиот парк во Скопје, не се гради уште, оти првиот проект бил утнат па се правел нов. Од кабинетот на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Скопје, 3 ноември – По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Социјалните аспекти на животот и естетските вредности од 19. век до денес, во многу нешта се променија, па така везот и умешноста на везењето кои некогаш биле ...
  | | веќе видена

  По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, Британскиот совет ...
  сите 13 | | | веќе видена

  По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, Британскиот совет ...
  сите 12 | | | веќе видена

  По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, Британскиот совет ...
  сите 14 | | | веќе видена

  По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, Британскиот совет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, Британскиот совет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во Монтреал, Канада, докторите ќе можат да препишуваат бесплатни посети на музеи за пациенти со различни здравствени проблеми од депресија и дијабетес до некои ...
  сите 5 | | | веќе видена