Музејот

  во

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Одговарајќи на пратеничко прашање од пратеничката Нола Исмајлоска Старова за тоа кога ќе се случи мораториумот за градба на охридското крајбрежје, Сугарески ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев изаменикпретседателот на Владата задолжен за економски прашања и за координација со економските ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и за координација со економските ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо испечена во текот на Втората светска војна е изложена во музеј откако во беспрекорна состојба е откриена под подните даски во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо, испечена за време на Втората светска војна е изложена во музеј, во беспрекорна состојба, која е откриена под подните даски на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо, испечена за време на Втората светска војна е изложена во музеј, во беспрекорна состојба, која е откриена под подните даски на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо испечена во текот на Втората светска војна е изложена во музеј откако во беспрекорна состојба е откриена под подните даски во ...
  сите 6 | | | веќе видена