Музејот

  во

  Деновиве излезе од печат најновото дело на гостиварецот Киро Кипроски, доајен на македонското новинарство, хроничар и публицист – монографијата „Македонија, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  До крајот на месецов е отворена и бесплатна за посетители изложбата на Музејот на раскинати врски од Хрватска во Младинскиот културен центар во Скопје. Ова е ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Искуства од неколкугодишната соработка во областа на културата и уметноста меѓу Македонија и Словачка, што е регулирана со Договорот за соработка потпишан меѓу ...
  | | веќе видена

  Искуства од неколкугодишната соработка во областа на културата и уметноста меѓу Македонија и Словачка, што е регулирана со Договорот за соработка потпишан меѓу ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Скопје ќе добие ново место за квалитетен урбан живот што ќе ја поддржи и унапреди таа позната скопска потреба од „живеење со многу салтанати“. Просторот околу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со сослушување на двајца сведоци во Кривичен почна рочиштето за предметот „Тендери” на СЈО кој се однесува на тендерот за извршување градежни работи во Музејот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со сослушување на двајца сведоци во Кривичен почна денешното рочиште за предметот „Тендери“ на СЈО кој се однесува на тендерот за извршување градежни работи во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со сослушување на двајца сведоци во Кривичен почна рочиштето за предметот „Тендери“ на СЈО кој се однесува на тендерот за извршување градежни работи во Музејот ...
  сите 7 | | | веќе видена