Музејот

  во

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев изаменикпретседателот на Владата задолжен за економски прашања и за координација со економските ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и за координација со економските ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо испечена во текот на Втората светска војна е изложена во музеј откако во беспрекорна состојба е откриена под подните даски во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо, испечена за време на Втората светска војна е изложена во музеј, во беспрекорна состојба, која е откриена под подните даски на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо, испечена за време на Втората светска војна е изложена во музеј, во беспрекорна состојба, која е откриена под подните даски на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лимена кутија со пита со месо испечена во текот на Втората светска војна е изложена во музеј откако во беспрекорна состојба е откриена под подните даски во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Биљана Каран е моден дизајнер кој ја сака убавината во сите нејзини форми. Сакам да истражувам и создавам нови креации. Уметноста ми е пасија, музиката ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Музејот на македонската борба денеска отвори мултимедијална изложба „Спомени од Првата светска војна“ во која преку документарни материјали – фотографии, лични ...
  сите 4 | | | веќе видена