Музејот

  во

  Денеска на Институтот за белодробни заболувања кај децата „Козле“, Елизабета Ѓоргиевска, сопругата на зедничкиот кандидат за Претседател Стево Пендаровски,и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Изложба на ракотворби „Пролетта во бои“ изработени од лица со попреченост денеска беше отворена во Кавадарци. Изложени се преку 200 ракотворби изведени на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Предадена донацијата во книги на Институтот за белодробни заболувања кај децата „Козле“ Денеска на Институтот за белодробни заболувања кај децата „Козле“, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Денеска на Институтот за белодробни заболувања кај децата „Козле“, Елизабета Ѓоргиевска, сопругата на зедничкиот кандидат за Претседател Стево Пендаровски, и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ако сте вљубеник во историјата и автомобилски ентузијаст, имате среќа, затоа што на Ибеј се продава линколн континентал од 1963 година.Иако континенталите од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Музејско-меморијалниот центар Дражен Петровиќ од денеска е пободат за два нови вредни експонати, пренесуваат хрватските медиуми. Мирјам Потербин, мајката на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Музејско-меморијалниот центар Дражен Петровиќ од денеска е пободат за два нови вредни експонати, пренесуваат хрватските медиуми. Мирјам Потербин, мајката на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Музејот на централните гробишта во Виена користи лего коцки кои имаат намена да ги едуцираат децата за значењето на погребите, со цел да им се помогне подобро ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Она што најчесто го подразбираме под одвратна храна, не произлегува само од вкусот има доста работи кои никогаш не сме ги пробале, но од нив ни се превртува ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Музејот на централните гробишта во Виена користи лего-коцки кои имаат намена да ги едуцираат децата за значењето на погребите, со цел да им се помогне подобро ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Музејот на централните гробишта во Виена користи лего-коцки кои имаат намена да ги едуцираат децата за значењето на погребите, со цел да им се помогне подобро ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По катастрофалните пожари кои лани ја зафатија околината на Атина, голем број македонски уметници се здружија во акција со која донираа свои уметнички дела, во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ќе се бориме да го поддржиме името или брендот Македонија, вистинската Македонија би рекол, автентичната Македонија. Автентична Македонија, на англиски би било ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Ќе се бориме да го поддржиме името или брендот Македонија, вистинската Македонија би рекол, автентичната Македонија. Автентична Македонија, на англиски би било ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Атина, 23 април 2019 (МИА) – Ќе се бориме да го поддржиме името или брендот Македонија, вистинската Македонија би рекол, автентичната Македонија. Автентична ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Ќе се бориме да го поддржиме името или брендот Македонија, вистинската Македонија би рекол, автентичната Македонија. Автентична Македонија, на англиски би било ...
  сите 19 | | | веќе видена