Музејот

  во

  Познатото дело „Салватор мунди“ (Спасител на светот) на Леондардо Да Винчи, инаку најскапата слика некогаш продадена, исчезна! Сликата во 2017 година беше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лошата политичка почва не дава плодови за граѓаните, но таа може да раѓа квалитетна политичка сатира, преку текст, цртеж или фотомонтажи. Тоа се потврдува и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По претставувањето во Грац на 4 април, реномираниот австриски ансамбл ќе ги презентира возбудливите текови и убавината на денешната современа музика и на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Парискиот музеј Лувр заедно со „Airbnb“ организираат натпревар во кој главната награда е приватна тура низ музејот и ноќ под стаклената пирамида. Натпреварот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Познатото дело „Салватор мунди“ (Спасител на светот) на Леондардо Да Винчи – инаку најскапата слика на сите времиња, целосно исчезна.Сликата во 2017-та година ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Познатото дело „Салватор мунди“ (Спасител на светот) на Леондардо Да Винчи – инаку најскапата слика на сите времиња, целосно исчезна. Сликата во 2017-та година ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Исчезна сликата на Исус од 450 милиони долари која ја купи принцот Мухамед: Еве што се крие зад тоа Познатото дело „Салватор мунди“ (Спасител на светот) на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Стаклената пирамида на музејот Лувр е отворена пред 30 години. По тој повод музејот во соработка со Airbnb покрена натпреварување кое на две среќни лица ќе им ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Познатото дело „Салватор мунди“ (Спасител на светот) на Леондардо Да Винчи – инаку најскапата слика на сите времиња, целосно исчезна. Сликата во 2017-та година ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Познатото дело „Салватор мунди“ (Спасител на светот) на Леондардо Да Винчи, инаку најскапата слика некогаш продадена, исчезна! Сликата во 2017 година беше ...
  сите 7 | | | веќе видена