Музејот

  во

  Легендарната пејачка Арета Френклин почина на 16 август на 77 години, а нејзините обожаватели во наредните два дена каде ќе можат да и одадат последен ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Илјадници обожаватели од вторникот и оддаваат почест на кралицата на соулот Арета Френклин, поминувајќи покрај нејзиниот одар во детроитскиот Музеј на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Кралицата на соул музиката, Арета Френклин ќе биде закопана во црвен фустан, во салонка со штикла од 12 сантиметри и во позлатен ковчег. Таа самата ја избрала ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во следните два дена се очекува илјадници фанови да и оддадат последна почит на кралицата на соул музиката Арета Френклин во нејзиниот роден град Детроит, каде ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во следните два дена се очекува илјадници фанови да и оддадат последна почит на кралицата на соул музиката Арета Френклин во нејзиниот роден град Детроит, каде ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Германија е една од најпосетуваните земји од балканците. Според многумина таа е место каде што тие сакаат да го поминат животот. Германија е позната по многу ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Што да се направи со празни шишиња од парфем? Еден од одговорите е Музеј на шишиња од парфеми кој се наоѓа во Бездан, на север од српската област Бачка. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во крајно филмски исход на настаните, кинеската влада се смета за одговорна за грабежите на најразлични историски кинески артефакти од музеи низ Европа. П.С. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Локалитетот Сини Вирој адут за развој на руралниот туризам во Дебарца. Со заштита на Белчишкото блато, како единствено и најголемо водно живеалиште во ...
  сите 19 | | | веќе видена