Музејот

  во

  Во поставката се изложени најрепрезентативните наоди од последните истражувања на Самуиловата тврдина и Плаошник Повеќе од 700 антиквитети првпат се изложени ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ексминистерката за култура Канчевска Милевска негира дека нејзиниот глас даден за уставните измени е резултат на договор со власта или уцена за да се спаси за ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Пропаѓа нумизматичката збирка која содржи 1700 монети од античкиот период па се до 17 век, повторно предупредува Даница Бачева ,археолог нумизматичар и автор ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Поранешната министерка за култура Елизабета Канчевска Милевска по рочиштето за случајот “Тендери” негираше дека се пазарела со власта и дека гласала за ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска е закажано ново рочиште за случајот „Тендери" на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тендери“ се наоѓа во доказна ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска е закажано ново рочиште за случајот „Тендери“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тендери“ се наоѓа во доказна ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска е закажано ново рочиште за случајот „Тендери“ на Специјалното јавно обвинителство. Тоа е прво судско рочиште за предметите ...
  сите 83 | | | веќе видена