Милано

  во

  Од наредната седмица стартуваат првите летови на нововоспоставените директни линии на релација Охрид – Малме и Охрид – Милано, што ќе ги реализира ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Од наредната седмица стартуваат првите летови на нововоспоставените директни линии на релација Охрид – Малме и Охрид – Милано, што ќе ги реализира ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Грета Тунберг, 16-годишната шведска средношколка која покрена светско движење на младите против климатски промени, е номинирана за Нобелова награда за мир, ден ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Од наредната седмица стартуваат првите летови на нововоспоставените директни линии на релација Охрид – Малме и Охрид – Милано, што ќе ги реализира ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Грета Тунберг, организатор на младинскиот штрајк за климатски промени, е номинирана за Нобелова награда за мир. Таа сама почна да протестира во Шведска во ...
  сите 48 | | | веќе видена