Гостивар

  во

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Снегот предизвика хаос низ Македонија, внимавајте ако патувате. Многу патни правци се завеани од снег, еден од нив е и автопатот Тетово - Гостивар.
  сите 104 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Екипите на скопското ЈП Комунална хигиена во текот на денот и во вечерните часови работат на расчистување на снегот од булеварите и поголемите улици во сите ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Градоначалниците и општините да ги преземат сите неопходни мерки за расчистување на снегот и снежните наноси, заради нормално одвивање на сообраќајот и заштита ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена” – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена" – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во текот на целиот ден и во вечерните часови работат на расчистување на паднатиот снег и мразот од булеварите и ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Градоначалниците и општините да ги преземат сите неопходни мерки за расчистување на снегот и снежните наноси, заради нормално одвивање на сообраќајот и заштита ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови наместа со остатоци од снег на коловозот, а врнежи на снег со променлив интензитет има на целата ...
  сите 309 | | | веќе видена