Гостивар

  во

  Граѓанските организации денеска организираат протестен марш, против аерозагадувањето, кој ќе почне пред Министерството за животна средина и просторно ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Граѓанските организации денеска организираат протестен марш, против аерозагадувањето, кој ќе почне пред Министерството за животна средина и просторно ...
  сите 96 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ за трагичната несреќа што се сличи на 13 февруари, во Кривичниот суд во Скопје, вештото лице Јосиф Ќосеф, професот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Социјално и економско зајакнување на лицата со попреченост и нивните семејства во руралните области преку инфраструктурни интервенции и прилагодувања во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  КК Гостивар редовно организира хуманитарни акции. Прволигашот овој пат одлучи да им помогне на семејствата погодени од земјотресот во Албанија. Собраните ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје на денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ вештото лице Јосиф Ќосев потврди дека во автобусот на Дурмо турс, со кој на 13 февруари ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Изречени се повеќе глоби и забрани за утврдени инциденти и активности кои значително влијаеле на загадувањето на воздухот и животната средина во повеќе општини ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Трет ден спасувачките екипи ги пребаруваат урнатините во Драч во потрага по преживеани. Расте бројот на жртви, извадени се телата на 40 загинати. Околу 650 се ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје на денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ вештото лице Јосиф Ќосев потврди дека во автобусот на Дурмо турс, со кој на 13 февруари ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје на денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ вештото лице Јосиф Ќосев потврди дека во автобусот на Дурмо турс, со кој на 13 февруари ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје на денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ вештото лице Јосиф Ќосев потврди дека во автобусот на Дурмо турс, со кој на 13 февруари ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Скопје, 28 ноември 2019 (МИА) – Во Кривичниот суд во Скопје на денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ вештото лице Јосиф Ќосев потврди дека во автобусот на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје на денешното рочиште за случајот „Ласкарци“ вештото лице Јосиф Ќосев потврди дека во автобусот на „Дурмо турс“, со кој на 13 ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изречени се повеќе глоби и забрани за утврдени инциденти и активности кои значително влијаеле на загадувањето на воздухот и животната средина во повеќе општини ...
  сите 16 | | | веќе видена