Гостивар

  во

  Партијата Алијанса за Албанците на редовен состанок на Централното претседателство во Тетово денеска изврши избор на претседател на Централниот изборен штаб за ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Партијата Алијанса за Албанците на редовен состанок на Централното претседателство во Тетово денеска изврши избор на претседател на Централниот изборен штаб за ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Партијата Алијанса за Албанците на редовен состанок на централното претседателство во Тетово денеска изврши избор на претседател на централниот изборен штаб за ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Партијата Алијанса за Албанците на редовен состанок на Централното претседателство во Тетово денеска изврши избор на претседател на Централниот изборен штаб за ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство, на 23.12.2019 година, објави 4 јавни повици за распределба на државна земјоделска земја до 3 ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Алијансата за Албанците го избра градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари за шеф на изборниот штабот на партијата за предвремените парламентарарни ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Под мотото “БАДНИК ЗА СИТЕ! – РАДОСТ ЗА СИТЕ!”, Здружението “Бадникови поворки” и оваа година, традиционално, со повик до целиот народ, на ден 6-ти јануари – ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Под мотото “БАДНИК ЗА СИТЕ! – РАДОСТ ЗА СИТЕ!”, Здружението “Бадникови поворки” и оваа година, традиционално, со повик до целиот народ, на ден 6-ти јануари – ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Македонија во моментов се гуши. Загаденоста на воздухот во Скопје, Струмица, Тетово, Гостивар... е на највисоко можно ниво. Мерките кои ги најавуваше владата ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Мерните станици ширум земјата покажуваат дека моментално кај Ректоратот при УКИМ во Скопје се измерени рекордни 581µg/m3. Просто на човек да не му се верува ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Традиционално во понеделник во Гостивар и Тетово најмалите ќе го најават Христовото раѓање со бадникова поворка низ градот.Со цел посветевно одбележуавње на ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Мора да сме свесни дека сите ние самите сме носители на сопственото здравје. Самите мора да сфатиме дека треба да сме физички активни, да избегнуваме храна во ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Запознајте ја новата екипа во градот со посебен пристап кон проблемите и со совршена смисла за хумор. Секое кученце ќе ви донесе единствени карактеристики и ...
  сите 4 | | | веќе видена

   Самите мора да сфатиме дека треба да сме физички активни, да избегнуваме храна во која има штетни докажани предизвикувачи на болести, како и пушење цигари и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Под мотото „БАДНИК ЗА СИТЕ! – РАДОСТ ЗА СИТЕ!”, Здружението “Бадникови поворки” и оваа година, ги повикува граѓаните на 6-ти јануари – Бадник, да земат учество ...
  сите 200 | | | веќе видена