Гостивар

  во

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Стартот на новата кошаркарска сезона е одложен за една седмица, но екипите на Гостивар и на Кожув ќе излезат на мегдан во салата „Младост“, и тоа во меч од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  ОАК тврди дека, иако одлуката на македонските власти од 1 јуни, годинава, за увоз на риби за порибување беше укината минатиот месец, таа деновиве повторно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во Северна ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Две апсења на гостиварци осудени на отслужување затворска казна биле спроведени во попладневните часови на 2 октомври од страна на полицијата во овој град. ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Косово (ОАК) изрази денеска длабока загриженост поради наводната повторна забрана на извозот на икра и риба за порибување од Косово во ...
  сите 21 | | | веќе видена