Гостивар

  во

  Гостиварската локална самоуправа отвори посебна донаторска сметка за помош на семејствата на загинатите и на повредените во автобуската несреќа во близина на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Од страна на гостиварската локална самоуправа, е отворена посебна донаторска сметка за помош на семејствата на загинатите и повредените од автобуската несреќа ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Гостиварската локална самоуправа отвори посебна донаторска сметка за помош на семејствата на загинатите и на повредените во автобуската несреќа во близина на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Гостиварската локална самоуправа отвори посебна донаторска сметка за помош на семејствата на загинатите и на повредените во автобуската несреќа во близина на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Гостиварската локална самоуправа отвори посебна донаторска сметка за помош на семејствата на загинатите и на повредените во автобуската несреќа во близина на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Гостиварската локална самоуправа отвори посебна донаторска сметка за помош на семејствата на загинатите и на повредените во автобуската несреќа во близина на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Едно лице загина во сообраќајна несреќа што попладнево се случи на регионалниот пат меѓу гостиварските села Равен и Вруток. Од СВР Тетово соопштија дека ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Едно лице загина во сообраќајна несреќа што попладнево се случи на регионалниот пат меѓу гостиварските села Равен и Вруток. Од СВР Тетово соопштија дека ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Едно лице загина во сообраќајна несреќа што попладнево се случи на регионалниот пат меѓу гостиварските села Равен и Вруток. Од СВР Тетово соопштија дека ...
  сите 71 | | | веќе видена