Гостивар

  во

  Денеска, на комеморативна седница, оддадовме почит за прерано починатиот другар Трајче Нешковски и изразивме сочувство до семејството и блиските пријатели, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Денеска, на комеморативна седница, оддадовме почит за прерано починатиот другар Трајче Нешковски и изразивме сочувство до семејството и блиските пријатели, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Законот за заштита од заразни болести веќе е во собраниска процедура и со амандманска интервенција ќе има можност веќе следната недела да се интервенира, ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Законот за заштита од заразни болести веќе е во собраниска процедура и со амандманска интервенција ќе има можност веќе следната недела да се интервенира, ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Трајче имаше големо срце. Тој беше голем борец, отпораш, револуционер и слободар, напиша на Фејсбук градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, откако денеска во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Kомеморативна седница се одржа денеска во Гостивар на која му се оддаде почит на д-р Трајче Нешковски (32), кој почина пред три дена, откако добил срцев удар, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Посочи дека за кратко време се очекува и законот по скратена постапка да се реализира, со цел да се донесат новите мерки, кои ги предлага Комисија за заразни ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Законот за заштита од заразни болести веќе е во собраниска процедура и со амандманска интервенција ќе има можност веќе следната недела да се интервенира, ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Законот за заштита од заразни болести веќе е во собраниска процедура и со амандманска интервенција ќе има можност веќе следната недела да се интервенира, ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Законот за заштита од заразни болести веќе е во собраниска процедура и со амандманска интервенција ќе има можност веќе следната недела да се интервенира, ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Предлозите од Комисијата за заразни болести за поригорозни мерки во вид на законски измени треба да бидат усвоени по скратена постапка во Собранието, заедно со ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Законот за заштита од заразни болести веќе е во собраниска процедура и со амандманска интервенција ќе има можност веќе следната недела да се интервенира, ...
  сите 476 | | | веќе видена