Гостивар

  во

  Забрана за движење на тешки товарни возила има на патните правци Маврово – Дебар, Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража, Кичево – Охрид преку ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Скопје, 11 јануари 2019 (МИА) – Забрана за движење на тешки товарни возила има на патните правци Маврово – Дебар, Гостивар – Кичево преку планинскиот премин ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Oд почетокот на вакцинацијата против сезонски грип на 5 ноември 2018 година, до првата недела од јануари, вакцинирани се 19.942 лица со бесплатни вакцини ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Забрана за движење на тешки товарни возила има на патните правци Маврово – Дебар, Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража, Кичево – Охрид преку ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Од АМСМ соопштуваат дека има забрана за тешки товарни возила на неколку патни правци меѓу кои се Маврово – Дебар, Гостивар – Кичево преку Стража и Кичево – ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Забрана за движење на тешки товарни возила има на патните правци Маврово – Дебар, Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража, Кичево – Охрид преку ...
  сите 190 | | | веќе видена

  Oд почетокот на вакцинацијата против сезонски грип на 5. ноември 2018 година, до првата недела од јануари, вакцинирани се 19.942 лица со бесплатни вакцини ...
  сите 40 | | | веќе видена