Гостивар

  во

  Вкупно хоспитализирани од Ковид-19 во цела држава има околу 500 пациенти. Само на Клиниката за инфективни болести во Скопје хоспитализирани се 108 лица, од кои ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Вкупно хоспитализирани од Ковид-19 во цела држава има околу 500 пациенти. Само на Клиниката за инфективни болести во Скопје хоспитализирани се 108 лица, од кои ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Вкупно хоспитализирани од Ковид-19 во цела држава има околу 500 пациенти. Само на Клиниката за инфективни болести во Скопје хоспитализирани се 108 лица, од кои ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Вкупно хоспитализирани од ковид-19 во цела држава има околу 500 пациенти. Само на Клиниката за инфективни болести во Скопје хоспитализирани се 108 лица, од кои ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Вкупно хоспитализирани од Ковид-19 во цела држава има околу 500 пациенти. Само на Клиниката за инфективни болести во Скопје хоспитализирани се 108 лица, од кои ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Вкупно хоспитализирани од Ковид-19 во цела држава има околу 500 пациенти. Само на Клиниката за инфективни болести во Скопје хоспитализирани се 108 лица, од кои ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Мерните станици во земјава покажуваат дека вечерва жителите на Кавадарци дишат најзагаден воздух, веднаш потоа следува скопската населба Лисиче, Велес, Кичево, ...
  сите 20 | | | веќе видена