Гостивар

  во

  Според податоците од анкетниот лист , кој новиот в.д. претседател на Врховниот суд го доставил до Државната комисија за спречување корупција, Фаик Арслани вози ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Судскиот совет го разреши Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски поради нестручно и несовесно работење. На местото на разрешениот претседател на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Во организација на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и Лабораторијата за иновации од Тел Авив- Израел „Креаторс”,денеска и утре во Скојпе ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Центарот за млади и заедницата од Гостивар (YCC) попладнево одбележа една година од формирањето. Проектот започна минатата година како соработка на невладината ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Општина Гостивар започна со распределување на предметите од хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Центарот за млади и заедницата од Гостивар (YCC) попладнево одбележа една година од формирањето. Проектот започна минатата година како соработка на невладината ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во јули годинава се издадени 284 одобренија за градење, за 2,9 проценти повеќе во однос на јули лани. Предвидена е изградба на 1.184 станови, од кои 599 во ...
  сите 51 | | | веќе видена