Битола

  во

  Зоран Заев и Нина Ангеловска денеска го презентираа најголемиот буџет во историјата на државата. Власта во 2020 година планира да потроши 3.9 милијарди евра, ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Финистерството за финансии, преку единицата за централно финансирање и склучување на договори, го објави тендерот „Изградба на пречистителна станица и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  3.9 милијарди евра буџет, а ниту денар повеќе за капитални инвестиции, ниту денар повеќе за развој. Буџетот на Заев е најнеразвојниот буџет кој Македонија ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Во текотна вчерашниот ден, маж се замозастрелал додека го чистел пиштолот за кој имал дозвола. „Вчера околу 09.00 часот во СВР Битола било пријавено дека на ...
  сите 277 | | | веќе видена

  При донесувањето на документацијата во проектот за воспоставување интегриран систем за управување со отпад во Југозападниот плански регион не се запазени ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Зоран Заев и Нина Ангеловска денеска го презентираа најголемиот буџет во историјата на државата. Власта во 2020 година планира да потроши 3.9 милијарди евра, ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Никола Мицевски – член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција во седиштето на ВМРО, после заедничката прес-конференсија на премиерот Заев и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Со објавата на тендерот за избор на изведувач за изградба на пречистителна станица во Битола практично почна реализацијата на уште еден капитален проект за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција на Никола Мицевски – член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ „Зоран Заев и Нина Ангеловска денеска го презентираа најголемиот буџет во ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Зоран Заев и Нина Ангеловска денеска го презентираа најголемиот буџет во историјата на државата. Власта во 2020 година планира да потроши 3,9 милијарди евра на ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Втората седница на Владата која се одржува денеска во Тетово по онаа во Битола е со цел сите функционери да се фокусираат на регионот кој го посетуваат и лично ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Доц. д-р Ангелина Станојоска од Правниот факултет при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола во октомври учествуваше на 19. Светски конгрес за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зоран Заев и СДСМ ги уништуваат и така малите енергетски капацитети кои ги има Македонија. Наместо инвестиции во нови капацитети, власта едвај ги одржува ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Во секојдневното прелистување на содржините на социјалните мрежи, сигурно сте наишле на неговите стихови објавени од профилот @atticuspoetry. На Инстаграм има ...
  | | веќе видена

  Зоран Заев и СДСМ ги уништуваат и така малите енергетски капацитети кои ги има Македонија. Наместо инвестиции во нови капацитети, власта едвај ги одржува ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Зоран Заев и СДСМ ги уништуваат и така малите енергетски капацитети кои ги има Македонија. Наместо инвестиции во нови капацитети, власта едвај ги одржува ...
  сите 76 | | | веќе видена