Битола

  во

  Гасификацијата позитивно ќе влијае од економски, еколошки и од енергетски аспект, а вистинските ефекти ќе се почувствуваат дури откога ќе се обезбедат услови ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 49 | | | веќе видена

  За да ги искористи придобивките од ниските трошоци за обновливи извори и инвестициите во енергетска ефикасност, ЈИЕ, а особено Западниот Балкан, е неопходно да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Националната установа – Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски” – Битола објави повик за избор на најдобра фотографија на тема „Книгата и зимата”. Од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Националната установа – Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ – Битола објави повик за избор на најдобра фотографија на тема „Книгата и зимата“.Од ...
  сите 15 | | | веќе видена