Битола

  во

  Италијанскиот професир Марчело Пецети, научен директор на Фондацијата на холокаустот од Рим и еден од најважните италијански историчари на оваа тема, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерството за администрација вчера уверуваше дека во иднина новите раководни кадри ќе бидат избирани на транпсарентен начин и непартиски. Tоа би требало да ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Центар Жупа се одржа централната седница посветена на 12о-годишнината од дипломирањето на воената школа на творецот на модерна Турција, Мустафа Кемал ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Италијанскиот професир Марчело Пецети, научен директор на Фондацијата на холокаустот од Рим и еден од најважните италијански историчари на оваа тема, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Италијанскиот професир Марчело Пецети, научен директор на Фондацијата на холокаустот од Рим и еден од најважните италијански историчари на оваа тема, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Италијанскиот професир Марчело Пецети, научен директор на Фондацијата на холокаустот од Рим и еден од најважните италијански историчари на оваа тема, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Италијанскиот професор Марчело Пецети, научен директор на Фондацијата на холокаустот од Рим и еден од најважните италијански историчари на оваа тема, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Италијанскиот професир Марчело Пецети, научен директор на Фондацијата на холокаустот од Рим и еден од најважните италијански историчари на оваа тема, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Дејан Панделески, Иванчо Велјановски, Александра Радевска Илија Тозија, Игор Камбовски и Миле Зечевиќ се новите членови на Надзорниот одбор на Стопанска банка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тендерот за технолошко чистење на БТО системот (транспортни траки и механизација во рудникот) во РЕК Битола е спроведен во редовна постапка за јавна набавка и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска околу 06:50 часот на локалниот пат село Кукуречани – село Драгожани, битолско, се случила сообраќајна незгода помеѓу товарно возило со битолски ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Пивара Скопје лансираше нова комуникациска платформа со која започнува одбележувањето на 95- годишнината на носечкиот бренд во своето пивско портфолио. Со неа, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тешка сообраќајна несреќа се случи утрово на локалниот патен правец Битола – Кичево, кај селото Драгожани. При судир на комбе и патничко моторно возило, загина ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Тешка сообраќајна несреќа се случи утрово на локалниот патен правец Битола – Кичево, кај селото Драгожани. При судир на комбе и патничко моторно возило, загина ...
  сите 148 | | | веќе видена