Битола

  во

  За психологот Мирјана Јовановска ова е знак дека родителите и децата немаат комуникaција. Родителите воопшто не знаат како децата го поминуваат своето време на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи состојбата и во координација со другите институции презема соодветни активности за утврдување на причините за ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Ништо не смее да биде оставено на случајноста, зашто државата ќе ги преземе сите мерки за безбедност на највисоко ниво за посетата на папата Франциск на седми ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Од вкупно примени 3819 барања за болни и немоќни лица за гласање во сабота, 3539 се прифатени, а одбиени се 272 барања. Во 13 затворски единици низ нашата ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи состојбата со случајот во основно училиште во Битола, а Ве информираме дека и во координација со другите ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во врска со информациите поврзани со учеството на ученици во игри објавени на глобалната интернет мрежа, кои се окарактеризирани како ризични по нивното ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во врска со информациите поврзани со учеството на ученици во игри објавени на глобалната интернет мрежа, кои се окарактеризирани како ризични по нивното ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во врска со информациите поврзани со учеството на ученици во игри објавени на глобалната интернет-мрежа, кои се карактеризирани како ризични за нивното здравје ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Ништо не смее да биде оставено на случајноста, зашто државата ќе ги преземе сите мерки за безбедност на највисоко ниво за посетата на папата Франциск на седми ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Со координирани активности и заедничка соработка со стручните педагошки, психолошки и здравствени установи, полицијата ќе истражува која е причината поради ...
  сите 54 | | | веќе видена

  [freetext] Сашо Василевски претседател на Управен одбор и генерален директор на МЕПСО Инвестициите во преносната мрежа имаат двоен ефект врз македонската ...
  | | веќе видена