Битола

  во

  Присуството на штетните ПМ10 честички вчера бил под прагот од 188 микрограми на метар кубен во Скопје, Битола, Гостивар и Тетово и поради тоа Владата од утре ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Иако мерните станици за кавалитет на воздухот покажуваат енормно загаден воздух со ПМ10 и ПМ 2,5 честички во воздухот, сепак Владата денеска ги укина ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Мерките и препораките за заштита од загадувањето што ги воведе завчера Владата, од утре престануваат да важат бидејќи концентрациите на ПМ10 честичките се под ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Владата од утре ќе ги укине мерките и препораките кои важат во услови на екстремно загадување на воздухот. Присуството на штетните ПМ10 честички вчера бил под ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Владата ги укина мерките и препораките за заштита од загадувањето, но дали утре ќе почне втрото полугоди, во текот на денот треба да соопшти Министерството за ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Присуството на штетните ПМ10 честички вчера бил под прагот од 188 микрограми на метар кубен во Скопје, Битола, Гостивар и Тетово и поради тоа Владата од утре ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Владата ги укина мерките и препораките за заштита од загадувањето, но дали утре ќе почне втрото полугоди, во текот на денот треба да соопшти Министерството за ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Поради појава на магла намалена е видливоста од 50 до 100 метри во Битола и на планинскиот премин Стража. Слаб снег провејува на Попова Шапка, Ѓавато и Буково ...
  сите 160 | | | веќе видена