Битола

  во

  Тринаесетгодишната Џесика Мемишовска вчера се удавила во базенот Довеџик кај Битола при обид да ја спаси својата 12-годишна братучетка, со која заедно се ...
  сите 61 | | | веќе видена

  На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа доделени признанијата од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  „Медиумска саморегулација – резултати, предизвици, перспективи“ е тема на дебатата што денеска ја организираше Советот за етика во медиумите на Македонија ...
  сите 4 | | | веќе видена

  ЈП „Стрежево“ – Битола денеска изрази жалење поради згаснувањето на животот на девојчето и ги демантираат, како што велат, интригантските и манипулативните ...
  сите 61 | | | веќе видена

  На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа доделени признанијата од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Роднините и пријателите попладнево беа собрани во домот на семејството Мемишовски кои скршени од болка денеска ја испратија 13-годишната Џесика кон нејзиното ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Денес, на 17-от Европски Транспортен Конгрес кој се одржува во Братислава, Словачка, д-р Јасмина Буневска Талевска, Професор на Технички факултет Битола и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  По соопштението на концесионерот, со реакција се огласи ЈП „Стрежево“ во која се вели? „ЈП “Стрежево” – Битола уште еднаш изразува жалење заради згаснувањето ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Да се почитува саморегулацијата, медиумите и интернет порталите да прифатат според одредени услови кој што ги има дефинирано Советот за етика во медиумите и да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Општина Битола, го објави јавниот повик за доделување на финансиски средства од Буџетот на општина Битола на здруженија на граѓани и фондации за 2019 година. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Прилеп, 13 јуни 2019 (МИА) – На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа доделени признанијата од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  ЈП „Стрежево“ – Битола денеска изрази жалење поради згаснувањето на животот на девојчето и ги демантираат, како што велат, интригантските и манипулативните ...
  сите 61 | | | веќе видена

  ЈП „Стрежево” – Битола денеска изрази жалење поради згаснувањето на животот на девојчето и ги демантираат, како што велат, интригантските и манипулативните ...
  сите 61 | | | веќе видена