Битола

  во

  Денешната работна посета на Битола, заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Се разговара за промените во СДСМ, новиот систем на делување, теренските активности и интензивните средби со граѓаните. За #СДСМ приоритет се граѓаните и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Осумнаесет невладини организации регираат до Владата дека предлог законот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион што требаше ...
  сите 237 | | | веќе видена

  Заменик претседателката на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Заменик претседателката на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски го ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Заменик претседателката на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Предлог-законот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион отвора простор за носење штетни одлуки и понатамошно уништување на ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Да го зголемиме домашното производство на електрична енергија на сметка на поранешниот увоз и третата цел, што ја исполнивме, е воведување на евтината тарифа ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Пред вечерашниот концерт во амфитеатарот „Хераклеа“ во Битола, Владо Георгиев застана пред нашата камера. Нашиот репортер, Јовица Пауноски разговараше со него, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со последните одлуки и на Владата и на Регулаторната комисија се покажа дека со домаќинско работење можно е да постигнете тројна цел и тоа електричната ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Битола, 13 јули 2019 (МИА) – Со последните одлуки и на Владата и на Регулаторната комисија се покажа дека со домаќинско работење можно е да постигнете тројна ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Со последните одлуки и на Владата и на Регулаторната комисија се покажа дека со домаќинско работење можно е да постигнете тројна цел и тоа електричната ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Со последните одлуки и на Владата и на Регулаторната комисија се покажа дека со домаќинско работење можно е да постигнете тројна цел и тоа електричната ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Енергетскиот сектор и рентабилното работење на најголемиот електро енергетски комбинат во државата, е главен приоритет за Владата на премиерот Зоран Заев, ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Заменик претседателката на #СДСМ, Radmila Sekerinska денеска е со граѓаните на Битола. Попладнево, со почеток во 19:00 часот предвидена е маалска средба каде ...
  сите 72 | | | веќе видена