Битола

  во

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи Комисијата за надворешни работи и одбрана на грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  ,,Како што произлегува од дискусијата и изнесените ставови на членовите на Комисијата и на присутните членови, нацрт-законот од Министерството за надворешни ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи Комисијата за надворешни работи и одбрана на грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи, Комисијата за надворешни работи и одбрана при грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи Комисијата за надворешни работи и одбрана на грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи, Комисијата за надворешни работи и одбрана при грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи Комисијата за надворешни работи и одбрана на грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи Комисијата за надворешни работи и одбрана на грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Од утре не важат владините мерки и препораки против загадувањето на воздухот. Причина за ова е тоа што на дел од мерните станици во Скопје, Битола Гостивар и ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Атина, 22 јануари 2019 (МИА) По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи Комисијата за надворешни работи и ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневна расправа, вкупно 12 часа и обраќање на 38 пратеници и двајцата известувачи, Комисијата за надворешни работи и одбрана при грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи, Комисијата за надворешни работи и одбрана при грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи, Комисијата за надворешни работи и одбрана при грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена

  По дводневната расправа, вкупно 12 часа и обраќањето на 38 пратеници и двајцата известувачи, Комисијата за надворешни работи и одбрана при грчкиот Парламент го ...
  сите 104 | | | веќе видена