Битола

  во

  Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Во Програма За Живот во Македонија на парламентарни избори 2016, ...
  сите 82 | | | веќе видена

  По повод „Светскиот конгрес на претприемачи (СКП) 2019“ што се одржува во главниот град од денеска до 18 октомври годинава, сите учесници, компании и новинари ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Клубот на органите на државната управа, беше извршено отворање на доставени понуди за изградба на фотоволтаични централи на приватно земјиште, по претходно ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Максимално сме посветени кон обновливите извори на електрична енергија и наскоро ќе ја достигнеме бројката од 200 мегавати од фотоволтаици, како што најавивме ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Максимално сме посветени кон обновливите извори на електрична енергија и наскоро ќе ја достигнеме бројката од 200 мегавати од фотоволтаици, како што најавивме ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Девет илјади килограми пиперки „куртовска капија“ се одземени од нерегистрирани откупувачи при инспекциските контроли на Инспекторатот за земјоделство ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Максимално сме посветени кон обновливите извори на електрична енергија и наскоро ќе ја достигнеме бројката од 200 мегавати од фотоволтаици, како што најавивме ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Клубот на органите на државната управа беше извршено отворање на доставените понуди за изградба на фотоволтаични централи на приватно земјиште по претходно ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Краткиот филм „И(с)згубени“ на охридсиот режисер Антонио Вељаноски ќе биде прикажан на престижниот филмски фестивал во Сапоро, Јапонија. „И(с)згубени“ е филм ...
  сите 34 | | | веќе видена

  По 63 години, детаљно почна да се реконструира првата училишна спортска сала во Битола, која е во рамките на основното училиште „Трифун Пановски“, во кое учат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола вчера изршиле контрола на возила со цел утвтрдвање дали се вози под дејство на алкохол, со ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Девет илјади килограми пиперки „куртовска капија“ се одземени од нерегистрирани откупувачи при инспекциските контроли на Инспекторатот за земјоделство ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Иво Јончев, бугарски актер и режисер Има претстави и филмови што одговараат за регионот, но начинот и методите со кои се обработуваат се многу различни поради ...
  сите 43 | | | веќе видена