Битола

  во

  По добиеното известување од Министерството за животна средина дека два дена последователно е надминат прагот на алармирање на суспендирани честички со големина ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла. Како што информират ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла. Како што информират ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Бидејќи е надминат прагот на алармирање за загаденоста на воздухот на дел од мерните станици во Скопје, Битола, Тетово и Струмица, од Владата информираат дека ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска низ соопштение информираше за зголеменото загадување во одредени делови од земјата, и притоа изрече на сила да стапат ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Стапуваат на сила мерките против загадување кои во последните неколку дена ги надминаа границите над дозволеното и тоа во Скопје на мерните места Центар, ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Бидејќи е надминат прагот на алармирање за загаденоста на воздухот на дел од мерните станици во Скопје, Битола, Тетово и Струмица, од Владата информираат дека ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Мерните станиците повторно евидентираат огромна концентрација на ПМ-10 честички во воздухот, а изутринава најзагадено беше во скопските населби Ѓорче Петров ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Како што информират од Управата за хидрометеоролошки работи, висината на снежната покривка утрово во седум часот во Маврови Анови изнесува 49  сантиметри, 25 ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла. Како што информират ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Последниве два дена Mакедонија е на врвот на светските листи според аерозагадувањето. Завчера Скопје беше најзагаден во светот, пред најзагадените градови во ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла.Како што информират од ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла. Како што информират ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла. Како што информират ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава на магла. Како што информират ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Скопје, 20 јануари 2019 (МИА) – Слаб снег утрово провејува во Маврово, а локални врнежи од дожд има во Пелагонија и Повардарието. Во Скопје и Тетово има појава ...
  сите 200 | | | веќе видена