Обама

  во

  Американскиот републикански конгресмен Дејна Рорабакер, кој за македонската јавност стана познат по скандалозната изјава дека Македонија е нефукционална држава ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот републикански конгресмен Дејна Рорабакер, кој за македонската јавност стана познат по скандалозната изјава дека Македонија е нефукционална држава ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот републикански конгресмен Дејна Рорабакер, кој за македонската јавност стана познат по скандалозната изјава дека Македонија е нефукционална држава ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот републикански конгресмен Дејна Рорабакер, кој за македонската јавност стана познат по скандалозната изјава дека Македонија е нефукционална држава ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Поранешниот американски претседател, Барак Обама, денеска оцени дека резултатите од изборите се само почеток откако Демократската партија повторно ја презеде ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Поранешниот американски претседател, Барак Обама, денеска оцени дека резултатите од изборите се само почеток откако Демократската партија повторно ја презеде ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на САД Барак Обама оцени дека резултатите од изборите на половина мандат се само „почеток” откако Демократската партија ја презеде ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Поранешниот американски претседател, Барак Обама, денеска оцени дека резултатите од изборите се само почеток откако Демократската партија повторно ја презеде ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на САД Барак Обама оцени дека резултатите од изборите на половина мандат се само „почеток“ откако Демократската партија ја презеде ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на САД Барак Обама оцени дека резултатите од изборите на половина мандат се само „почеток“ откако Демократската партија ја презеде ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на САД Барак Обама оцени дека резултатите од изборите на половина мандат се само „почеток“ откако Демократската партија ја презеде ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на САД Барак Обама оцени дека резултатите од изборите на половина мандат се само „почеток" откако Демократската партија ја презеде ...
  сите 84 | | | веќе видена