Обама

  во

  Американскиот претседател, Доналд Трамп (72), и првата дама на Соединетите Американски Држави, Меланија Трамп (48), ја прославуваат 14-годишнината од бракот. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Американскиот Врховен суд во вторникот одлучи дека во право е претседателот Доналд Трамп кој забрани воена служба за трансродовите лица, дозволувајќи ваквата ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Врховниот суд на САД денеска ја одобри забраната за служење на трансексуалци во армијата предложена од американскиот претседател Доналд Трамп, јави „Вашингтон ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Врховниот суд на САД денеска ја одобри забраната за служење на трансексуалци во армијата предложена од американскиот претседател Доналд Трамп, јави „Вашингтон ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Врховниот суд на САД денеска ја одобри забраната за служење на трансексуалци во армијата предложена од американскиот претседател Доналд Трамп, јави „Вашингтон ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Врховниот суд на САД денеска ја одобри забраната за служење на трансексуалци во армијата предложена од американскиот претседател Доналд Трамп, јави „Вашингтон ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Врховниот суд на САД денеска ја одобри забраната за служење на трансексуалци во армијата предложена од американскиот претседател Доналд Трамп, јави „Вашингтон ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Врховниот суд на САД денеска ја одобри забраната за служење на трансексуалци во армијата предложена од американскиот претседател Доналд Трамп, јави „Вашингтон ...
  сите 161 | | | веќе видена

  Ловецот на лажни вести кој ја откри кумановската мрежа, Мартен Схенк, во интервју заа МИА, раскажува како успеал да ги пронајде членовите. Тој вели дека не ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Ловецот на лажни вести кој ја откри кумановската мрежа, Мартен Шенк, во интервју со дописничката на МИА во Брисел, раскажува како успеал да ги пронајде ...
  сите 18 | | | веќе видена

   Мишел и Барак Обама се еден од вечните парови кои без многу зборови и лекции ја објаснуваат суштината на љубовта и животот. А, единствената лекција за ...
  сите 4 | | | веќе видена