Обама

  во

   Џенифер Лопез и Алекс Родригез се омилен пар на многумина затоа што велат дека сè што прават прават заедно и си се најголема поддршка еден на друг, па на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Иако Џенифер Лопез и нејзиниот свршеник, Алекс Родригез, се планетарно популарни и познати личности, некои работи успеваат да изненадат. На новопечените ...
  сите 25 | | | веќе видена

   Женскиот род и неговата храброст и одлучност со векови биле доведени во прашање, но и покрај тоа, многу жени постојано го оспорувале ова тврдење. Тешко е да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Иако сите сме свесни за фактот дека Џенифер Лопез и нејзиниот вереник, Алекс Родригез, се планетарно популарни и познати личности, некои работи успеваа да нè ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Иако сите сме свесни за фактот дека Џенифер Лопез и нејзиниот вереник, Алекс Родригез, се планетарно популарни и познати личности, некои работи успеваа да нè ...
  сите 27 | | | веќе видена

  На нешто повеќе од половина од својот четиригодишен мандат, американскиот претседател, републиканецот Доналд Трамп, веќе има група од над дваесеттина можни ...
  сите 15 | | | веќе видена