Обама

  во

   Славните личности, исто како и сите нас, имаат свои утрински ритуали, без кои денот не може да им започне. Некои мора да појадуваат, други да се напијат чај ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Автобиографската книга на поранешната американска прва дама, Мишел Обама беше продадена во милионски тираж само една недела по нејзиното пуштање во САД и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Книгата на Мишел Обама „Becoming" е се некогаш сте сакале да знаете и се што не сте ни знаеле дека сакате да знаете, изјавила Опра Винфри за книгата на бившата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателот на американскиот Врховен суд Џон Робертс вчера го бранеше федералното правосудство, еден ден откако претседателот Доналд Трамп го нарече судијата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Не постои една реченица, изјава или мисла која ќе натера некој да го промени светот. Таа енергија доаѓа од делата и инспирацијата која ни ја даваат лидерите. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на американскиот Врховен суд Џон Робертс вчера го бранеше федералното правосудство, еден ден откако претседателот Доналд Трамп го нарече судијата ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Претседателот на американскиот Врховен суд Џон Робертс вчера го бранеше федералното правосудство, еден ден откако претседателот Доналд Трамп го нарече судијата ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Претседателот на американскиот Врховен суд Џон Робертс вчера го бранеше федералното правосудство, еден ден откако претседателот Доналд Трамп го нарече судијата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Претседателот на американскиот Врховен суд Џон Робертс вчера го бранеше федералното правосудство, еден ден откако претседателот Доналд Трамп го нарече судијата ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Со оглед на тоа што Калифорнија се справува со најсмртоносните пожари во својата историја, претседателот на САД, Доналд Трамп, понуди решение за проблемот. Ова ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп викендов беше во Калифоринја во посета на местата уништени од најдеструктивниот пожар во историјата на оваа сојузна ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп викендов беше во Калифоринја во посета на местата уништени од најдеструктивниот пожар во историјата на оваа сојузна ...
  сите 17 | | | веќе видена