Обама

  во

  Денеска со почеток во 12 часот во просториите на Клубот на пратениците, Секретаријатот за европски прашања организира одбележување по повод 17 години од ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Тематски панел „Патот до Брисел преку Охрид“ во рамки на одбележувањето 17 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор ќе се одржи денеска во Клубот ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Тематски панел „Патот до Брисел преку Охрид“ во рамки на одбележувањето 17 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор ќе се одржи денеска во Клубот ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Денеска со почеток во 12 часот во просториите на Клубот на пратениците, Секретаријатот за европски прашања организира одбележување по повод 17 години од ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Не толку одамна, пензионираниот поручник на американската морнарица, Бил Кован, паралелно извршуваше тајни задачи за Пентагон, додека редовно се појавуваше на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Професорот по психијатрија, политичка психологија и меѓународни работи, Џеролд М. Пост, работел 20 години за ЦИА. Во таа агенција тој го основал и управувал со ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Професорот по психијатрија, политичка психологија и меѓународни работи, Џеролд М. Пост, работел 20 години за ЦИА. Во таа агенција тој ја основал и управувал со ...
  сите 4 | | | веќе видена

   Помеѓу славните личности кои поседуваат огромно богатство, има многу такви кои истото сакаат да го споделат. Од непрофитни фондации и организации до донирање ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Новиот филм со култното мече Вини Пу добри забрана од кинтеската цензура за емитување во Кина, бидејќи цртаниот лик стана симбол со чија помош голем број ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Кинеските цензори го забраниле прикажувањето на новиот филм Кристофер Робин, адаптација на омилената приказна за мечето Вини Пу на писателот А.А. Милн, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Фотографијата на Меланија Трамп всушност е стара 10 месеци и се однесува на традиционален настана во Белата куќа, кога првата дама со деца од „Вашингтонскиот ...
  сите 17 | | | веќе видена