Обама

  во

  Мртвите ќе воскреснат од гробовите за даизвршат масакр, а тоа ќе се случи на крајот на милениумот, во годината на седмиот број - наведува Нострадамус во едно ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Организацијата “Албанци за Трамп“ испратила отворено писмо од албанската заедница во САД, во кое повикала на изборите да се гласа за претседателот Доналд ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Организацијата „Албанци за Трамп“ испратила отворено писмо до албанската заедница во САД, во кое повикала да се гласа за актуелниот претседател Доналд Трамп, ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Седум дена пред изборите, Доналд Трамп успеа да назначи трет судија на Врховниот суд за време на неговиот мандат, и покрај големото противење на демократите. ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Седум дена пред изборите, Доналд Трамп успеа да назначи трет судија на Врховниот суд за време на неговиот мандат, и покрај големото противење на демократите. ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Во САД останува уште една недела кампања за претседателските избори на 3 ноември. Според резултатите на голем број анкети, и нивни агрегатори, како ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Во САД останува уште една недела кампања за претседателските избори на 3 ноември. Според резултатите на голем број анкети, и нивни агрегатори, како ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на САД, Џо Бајден, во текот на вчерашниот ден говореше на онлјан настан за собирање средства за кампањатаБајден одговараше на прашања ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на САД, Џозеф Бајден, вчера зборувал на настан за собирање средства за изборната кампања. Тоа бил настан со концерт кој се одржа на ...
  сите 175 | | | веќе видена