ММФ

  во

  Денарот е стабилен, а монетарната стратегија на одржување стабилен курс на денарот во однос на еврото е оптимална за нашата економија и компатибилна со ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Советот на Народната банка денес одржа редовна седница, на која беше разгледан и усвоен Годишниот извештај за 2018 година. Притоа беше нагласено дека и во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Советот на Народната банка денес одржа редовна седница, на која беше разгледан и усвоен Годишниот извештај за 2018 година. Притоа беше нагласено дека и во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Советот на Народната банка денес одржа редовна седница, на која беше разгледан и усвоен Годишниот извештај за 2018 година. Притоа беше нагласено дека и во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Одржана редовна седница на Советот на Народната банка Советот на Народната банка денес одржа редовна седница, на која беше разгледан и усвоен Годишниот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поддршка за локални патишта, животна средина, олеснување на трговијата и транспортот, унапредување на образованието и здравството, земјоделството и компаниите, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Макроекономските показатели укажуваат на тоа дека економијата оди напред. Во услови кога на глобално ниво се води битка со царински тарифи, нашата економија ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Макроекономските показатели укажуваат на тоа дека економијата оди напред. Во услови кога на глобално ниво се води битка со царински тарифи, нашата економија ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поддршка за локални патишта, животна средина, олеснување на трговијата и транспортот, унапредување на образованието и здравството, земјоделството и компаниите, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Макроекономските показатели укажуваат на тоа дека економијата оди напред. Во услови кога на глобално ниво се води битка со царински тарифи, нашата економија ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Комичарот Володимир Зеленски победи во вториот круг на претседателските избори во Украина. Според резултатите кои беа објавени доцна синоќа, 41-годишниот ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Приказната за моќната група новинари и уредници во Турција на вистински начин покажува како интересот и гладта за влијание може да се шири прво низ партијата, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Покрај минатата година, економската активност на земјата се врати на нивото од 2008 година со тенденција за натамошен раст на БДП од околу 2,5% годишно, пишува ...
  сите 5 | | | веќе видена