ММФ

  во

  Во Скопје денеска ќе биде промовирано пристапувањето на Република Македонија кон највисокиот стандард за дисеминација на податоци на Меѓународниот монетарен ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Заев бега од гневот на граѓаните, поради понижувањата кој им ги сервираше, поради името кое го промени, а се колнеше во своите деца и предци дека не ни ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ Додека Заев се фали по странски телевизии дека наводно ужива најголема доверба помеѓу граѓаните, дома бега од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Додека Заев се фали по странски телевизии дека наводно ужива најголема доверба помеѓу граѓаните, дома бега од предвремени избори, велат од ВМРО- ДПМНЕ. Според ...
  сите 46 | | | веќе видена

  За значењето на овој стандард и за пристапувањето на земјата кон него ќе говорат директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски, гувернерката на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ Додека Заев се фали по странски телевизии дека наводно ужива најголема доверба помеѓу граѓаните, дома бега од ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Додека Заев се фали по странски телевизии дека наводно ужива најголема доверба помеѓу граѓаните, дома бега од предвремени избори, велат утринава од ВМРО- ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Додека Заев се фали по странски телевизии дека наводно ужива најголема доверба помеѓу граѓаните, дома бега од предвремени избори. Заев бега од гневот на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска ќе биде промовирано пристапувањето на Република Македонија кон највисокиот стандард за дисеминација на податоци на Меѓународниот монетарен ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Италија е во рецесија, соопшти италијанската канцеларија за статистика која објави проценка на движењето на италијанското БДП во последниот квартал, која ...
  сите 24 | | | веќе видена

  ЕКОНОМИЈАИталија влезе во рецесијаОбјавено пред 2 часа - 31 јануари, 2019Од Макфакс Италија е во рецесија, соопшти италијанската канцеларија за статистика, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Италија е во рецесија, соопшти италијанската канцеларија за статистика, која објави процена на движењето на италијанскиот БДП во последниот квартал, која ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Со СДСМ на власт економијата тоне, граѓаните осиромашуваат, а единствено растат долгот, корупцијата и даноците. Криминалниот картел ја смести државата на дното ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Со СДСМ на власт економијата тоне, граѓаните осиромашуваат, а единствено растат долгот, корупцијата и даноците. Криминалниот картел ја смести државата на дното ...
  сите 72 | | | веќе видена