ММФ

  во

  Европскиот парламент ја поддржа Кристин Лагард за идна претседателка на Европската централна банка (ECB), која ќе биде првата жена на оваа позиција. На ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Емиграцијата влијае на помалку развиените земји затоа што го намалува социјалниот капитал и развојниот капацитет, велат економските експерти. Украина во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Европски Парламент ја одобри номинацијата на Кристин Лагард за претседателка на Европската централна Банка (ЕЦБ), јави дописникот на МИА од Стразбур. На ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Европски Парламент ја одобри номинацијата на Кристин Лагард за претседателка на Европската централна Банка (ЕЦБ), јави МИА од Стразбур. На пленарното тајно ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Европски Парламент ја одобри номинацијата на Кристин Лагард за претседателка на Европската централна Банка (ЕЦБ). На пленарното тајно гласање, 394 ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Русија по се изгледа ја подигна својата политичка и финансиска независност на една ново, повисоко ниво. Руските власти одговорија на сакнциите од западот и ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Европската унија би требало на Италија да ѝ даде повеќе време за намалување на долгот и да го поддржи нејзиниот план за поттикнување на вложувањата, рече во ...
  сите 27 | | | веќе видена