ММФ

  во

  Бордот на директори на Светска банка набргу ќе ја усвои Рамката за партнерство 2019-2023 со која на Република Северна Македонија и се ставаат на располагање ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Бордот на директори на Светска банка набргу ќе ја усвои Рамката за партнерство 2019-2023 со која на Република Северна Македонија и се ставаат на располагање ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Бордот на директори на Светска банка набргу ќе ја усвои Рамката за партнерство 2019-2023 со која на земјава ѝ се ставаат на располагање 420 милиони долари. Тие ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Бордот на директори на Светска банка набргу ќе ја усвои Рамката за партнерство 2019-2023 со која на Република Северна Македонија и се ставаат на располагање ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Делегација предводена од гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на Пролетните средби на ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска, учествува на редовните Пролетни ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска, учествува на редовните Пролетни ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска, учествува на редовните Пролетни ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Делегација предводена од гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на Пролетните средби на ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Делегација предводена од гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на Пролетните средби на ...
  сите 110 | | | веќе видена

  За жал, капацитетот на оваа влада не може да го постигне потенцијалот на македонската економија, рече во четвртокот професорот на Економскиот факултет и ...
  | | веќе видена

  Продолжувањето на рокот во кој Велика Британија треба да излезе од Европската унија, ќе го забави уште повеќе растот на британската економија, смета директор ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Финансиските технологии, како што се дигиталните валути очигледно „го тресат“ банкарскиот систем и мора да се надгледуваат за да се зачува стабилноста, изјави ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Таа предупреди дека таквите промени во финансиската индустрија мора да бидат проследени со регулативи. Финансиските технологии, како што се дигиталните валути ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Финансиските технологии, како што се дигиталните валути очигледно „го тресат” банкарскиот систем и мора да се надгледуваат за да се зачува стабилноста, изјави ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Финансиските технологии, како што се дигиталните валути очигледно „го тресат“ банкарскиот систем и мора да се надгледуваат за да се зачува стабилноста, изјави ...
  сите 18 | | | веќе видена