ММФ

  во

  Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, д-р Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во земјава има многу ниска ефикасност на јавната потрошувачка, мерена според ефектите што ги дава врз Бруто домашниот производ, односно врз динамиката и ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски оствари средба со холандскиот министер за финансии Укстра за време на Конституенцата Светска банка - ММФ што се одржува ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, оствари средба со холандскиот министер за финансии, Укстра, за време на Конституенцата Светска банка-ММФ, која се ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, оствари средба со холандскиот министер за финансии, Укстра, за време на Конституенцата Светска банка-ММФ, која се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На Конституенцата ќе се обратат заменик претседателот на Групацијата на Светска банка за Европа и Централна Азија Сирил Милер, како и извршните директори на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерот на Народната банка Анита Ангеловска-Бежоска, учествува на средбите на ...
  сите 54 | | | веќе видена