ММФ

  во

  СДСМ наместо живот им донесе беда на македонските граѓани. Со криминалниот картел на власт во континуитет се зголемува сиромаштијата во Република Македонија. ...
  сите 64 | | | веќе видена

  СДСМ наместо живот им донесе беда на македонските граѓани. Со криминалниот картел на власт во континуитет се зголемува сиромаштијата во Република Македонија. ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Преку 500.000 граѓани живеат под прагот на сиромаштијата додека  функционерите од власта секојдневно  се богатат со нови грантови и тендери. Откако е СДСМ на ...
  сите 66 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ во соопштение во кое уште еднаш на ја нападна власта за урнисување на институциите, за хаос во образованието, за колапс во здравството. Опозицијата ...
  сите 46 | | | веќе видена

  СДСМ наместо живот им донесе беда на македонските граѓани. Со криминалниот картел на власт во континуитет се зголемува сиромаштијата во Република Македонија. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Аболицираниот Заев единствено го интересираат криминалните тендери и грантови  кои станаа главна валута за исплата на партиските послушници, се наведува во ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Стравот на Заев од соочување со граѓаните на предвремени парламентарни избори е уште еден показател дека негова единствена цел е да продолжи да функционира ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На 28 јануари годинава, Република Македонија пристапи кон највисокиот статистички стандард за дисеминација на податоци на Меѓународниот монетарен фонд – СДДС ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонија е 18-та земја во светот и втора во Југоисточна Европа, но прва од земјите кои не се членки на Европската унија што пристапи кон нависокиот стандард ...
  сите 6 | | | веќе видена