ММФ

  во

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Скопје, 14 октомври 2018 Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста на оваа влада да креира Буџет, а со тоа и признаа дека се неспособни да ја ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста на оваа влада да креира Буџет, а со тоа и признаа дека се неспособни да ја ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста на оваа влада да креира Буџет, а со тоа и признаа дека се неспособни да ја ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста на оваа влада да креира Буџет, а со тоа и признаа дека се неспособни да ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  „Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста на оваа влада да креира Буџет, а со тоа и признаа дека се неспособни да ја работат својата работа. ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Тевдовски и СДСМ денеска јавно ја признаа неспособноста на оваа влада да креира Буџет, а со тоа и признаа дека се неспособни да ја работат својата работа, ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, д-р Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Светска банка ќе и стави на располагање околу 400 милиони евра на Македонија за проекти во следните четири години. Ова беше истакнато на Годишните средби на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, д-р Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Гувернернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, во рамки на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Светска банка ќе и стави на располагање околу 400 милиони евра на Македонија за проекти во следните четири години. Ова беше истакнато на годишните средби на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Светска банка ќе и стави на располагање околу 400 милиони евра на Македонија за проекти во следните четири години. Ова беше истакнато на Годишните средби на ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Ова беше истакнато на годишните средби на ММФ и Светска банка на кои учествува македонска делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Одржлив раст може да се постигне само преку вложување во подобар живот за граѓаните, односно преку подобар систем на социјална заштита, рекол министерот за ...
  сите 18 | | | веќе видена