ММФ

  во

  Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев на Собраниската седница посветена на пратеничките прашања истакна дека до октомври реализацијата на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Индекс – Загреб Откако ЦДУ на изборите во покраината Хесен изгуби десет отсто од гласовите, германската канцеларка и претседателка на партијата Ангела Меркел ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Деталите за трошењето на народните пари остануваат нејасни. ММФ во најновиот извештај нотира дека Владата вложува напори за подобрување на транспарентноста, но ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Деталите за трошењето на народните пари остануваат нејасни. ММФ во најновиот извештај нотира дека Владата вложува напори за подобрување на транспарентноста, но ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Деталите за трошењето на народните пари остануваат нејасни. ММФ во најновиот извештај нотира дека Владата вложува напори за подобрување на транспарентноста, но ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 58 | | | веќе видена

   Министерот за финансии Драган Тевдовски поддржува решние тие да не се пријавуваат туку по административен пат да се добиваат податоците. – Наша интенција, а ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Се бара решение за регистрацијата на пензионерите во УЈП за годишната даночна пријава Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Да се ​​подобри квалитетот на фискалното известување, преку објавување податоци за државни средства и финансиски обврски; усогласување на промените во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Капитални инвестиции нема, а Владата продолжува редовно да се задолжува на домашниот пазар. Министерството за финансии за денеска закажа аукција на хартии од ...
  сите 11 | | | веќе видена