ММФ

  во

  Годишен преглед на македонската економија ќе спроведе Мисијата на меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, која престојува во Македонија од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска ќе учествува на јавното претставување на есенскиот Регионален економски ...
  сите 33 | | | веќе видена

  – Билатералниот надзор е централен елемент на мандатот на ММФ за сите нејзини земји-членки и опфаќа сеопфатен поглед на макроекономските движења и перспективи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Годишен преглед на македонската економија ќе спроведе Мисијата на меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, која престојува во Македонија од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска ќе учествува на јавното претставување на есенскиот Регионален економски ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Денес, гувернерката на Народната банка на Република Македонија, д-р Анита Ангеловска-Бежоска ќе учествува на јавното претставување на есенскиот Регионален ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Мисија на Меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, од утре до 16 ноември, ќе престојува во Македонија со цел да спроведе годишен преглед на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Мисија на Меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, од утре до 16 ноември, ќе престојува во Македонија со цел да спроведе годишен преглед на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Мисија на Меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, од утре до 16 ноември, ќе престојува во Македонија со цел да спроведе годишен преглед на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Мисија на Меѓународниот монетарен фонд, предводена од Џесмин Рахман, од утре до 16 ноември, ќе престојува во Македонија со цел да спроведе годишен преглед на ...
  сите 20 | | | веќе видена