ММФ

  во

  Ова е црна година за македонската економија, заклучи на прес-конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски. Тој рече дека ветувањата на власта оти ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Ова го истакна министерот за финансии, Драган Тевдовски, на министерската конференција во Виена на тема „Финансиското информирање како катализатор за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Ова е црна година за македонската економија, заклучи на прес-конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски. Тој рече дека ветувањата на власта оти ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 21 | | | веќе видена

  „Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На официјалната страна на Министерството за финансии излезе извештајот за извршување на буџетот за октомври 2018 година. Во него реализацијата на капиталните ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На официјалната страна на Министерството за финансии излезе извештајот за извршување на буџетот за октомври 2018 година. Во него реализацијата на капиталните ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Фискалната транспарентност за само една година е значително подобрена. Граѓаните и компаниите имаат увид во трошењето на средствата, а направени се и пет ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Владата на Заев е до толку неспособна што не може да го оствари економскиот раст кој самите си го зададоа, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во јуни 2017-та година, Зоран Заев во експозето како нов премиер на Република Македонија, го потврди она што претходно го беа ветиле во нивната програма План ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во јуни 2017-та година, Зоран Заев во експозето како нов премиер на Република Македонија, го потврди она што претходно го беа ветиле во нивната програма План ...
  сите 33 | | | веќе видена