ММФ

  во

  Министерот за финансии Драган Тевдовски е задоволен од Изештајот за напредокот на земјата на Европската комисија во кој, како што оценува, јасно се потенцира ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски е задоволен од Изештајот за напредокот на земјата на Европската комисија во кој, како што оценува, јасно се потенцира ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски е задоволен од Изештајот за напредокот на земјата на Европската комисија во кој, како што оценува, јасно се потенцира ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски е задоволен од Изештајот за напредокот на земјата на Европската комисија во кој, како што оценува, јасно се потенцира ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за финансии, Владата денеска ја усвои Фискалната стратегија на Република Северна Македонија за 2020-2022, како стратешки документ ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Скопје, 28. мај 2019 (ИНПРЕС) – Од 21-ви до 23-ти јуни, Охрид и Скопје ќе бидат домаќини на годишната средби на Холандската Конституенца, во рамки на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за финансии, Владата денеска ја усвои Фискалната стратегија на Република Северна Македонија за 2020-2022, како стратешки документ ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за финансии, Владата денеска ја усвоила Фискална стратегија на Република Македонија за 2020-2022, како стратешки документ кој се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешната 137 редовна седница, Владата го утврди Предлог-законот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион, и донесе одлука ...
  сите 61 | | | веќе видена