Литванија

  во

  Фудбалскиот свет видел многу трофејни, харизматични, стимпатични и антипатични тренери, но не видел многу од оние на кои титулата „господин“ им стои како на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Адас Василијаускас е свадбен фотограф од Литванија кој го загуби својот главен извор на приход заради коронавирусoт. Но, наместо да очајува, тој доби идеја што ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Тестирани на еден милион жители (бројките за државите, како Исланд или териториите кои имаат помалку од еден милион жители, ја покажуваат бројката на тестови ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вчера гостуваше во емисијата „Само интервју“ на телевизија канал 5 каде зборуваше за најразлични теми со кои се соочува Македонија во ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вчера гостуваше во емисијата „Само вистина“ на телевизија канал 5 каде зборуваше за најразлични теми со кои се соочува Македонија во овој ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во „Само Интервју“ зборуваше за тоа како да му се помогне на стопанствотово оваа ситуација ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во „Само Интервју“ зборуваше за тоа како да му се помогне на стопанствотово оваа ситуација ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Христијан Мицкоски во своето гостување во „Само интервју“ зборуваше за тоа како да му се помогне на стопанствотово оваа ситуација и дали има пари во буџетот на ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Додека СДСМ упорно ја напаѓа предлог мерката за пензиските фондови и велат дека Мицкоски всушност заговарал да се доведат во прашање пензиите, веќе многу ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Додека СДСМ упорно ја напаѓа предлог мерката за пензиските фондови и велат дека Мицкоски всушност заговарал да се доведат во прашање пензиите, веќе многу ...
  сите 300 | | | веќе видена

  „Нулта пациент“ е медицински израз кој е резултат на недоразбирање. Еден од првите жртви на СИДА во Северна Америка во некои документи, за да се задржи ...
  сите 25 | | | веќе видена

  „Нулта пациент” е медицински израз кој е резултат на недоразбирање. Еден од првите жртви на СИДА во Северна Америка во некои документи, за да се задржи ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Челниците на кошаркарската Евролига наводно размислуваат за продолжување на сезоната, а во нивниот план е сите 78 натпревари да се одиграат во еден град во кој ...
  сите 108 | | | веќе видена