Литванија

  во

  Според соопштението од МНР , Димитров се сретнал со алтернативниот министер за надворешни работи на Грција, Џорџ Катругалос, МНР на Унгарија, Петер Сијарто, ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Случајот со бегството и добивањето азил на поранешниот премиер Груевски, е предизвик за билатералните односи меѓу Република Македонија и Унгарија, кој го ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Советот на Европа (СЕ) денеска објави два извештаја од кои првиот за еволуцијата на ситуацијата во европските затвори од 2005 до 2015 година, а вториот за ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Советот на Европа (СЕ) денеска објави два извештаја од кои првиот за еволуцијата на ситуацијата во европските затвори од 2005 до 2015 година, а вториот за ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Меѓународната хактивистичка група „Анонимуси“ објави во понеделникот нов пакет-документи од антирускиот проект UK Integrity Initiative повикувајќи на отворена ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Меѓународната хактивистичка група Анонимуси објави во понеделникот нов пакет документи од антирускиот проект UK Integrity Initiative, повикувајќи на отворена ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Меѓународната хактивистичка група Анонимуси објави во понеделникот нов пакет документи од антирускиот проект UK Integrity Initiative, повикувајќи на отворена ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Меѓународната хактивистичка група Анонимуси објави во понеделникот нов пакет документи од антирускиот проект UK Integrity Initiative, повикувајќи на отворена ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На предлог на Советот на Европа, ЕУ, ЕБРД, ОЕЦД и ОЛАФ, д-р Мирјана Лазарова Трајковска, е избрана за член на шестчлениот меѓународен Панел на правни експерти ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На предлог на Советот на Европа, ЕУ, ЕБРД, ОЕЦД и ОЛАФ, д-р Мирјана Лазарова Трајковска, е избрана за член на шестчлениот меѓународен Панел на правни експерти ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На предлог на Советот на Европа, ЕУ, ЕБРД, ОЕЦД и ОЛАФ, д-р Мирјана Лазарова Трајковска, е избрана за член на шестчлениот меѓународен Панел на правни експерти ...
  сите 8 | | | веќе видена