Литванија

  во

  Литванија ќе биде меѓу првите земји што ќе го потпише Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО со што ќе се овозможи и заокружување на Спогодбата од ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Литванија ќе биде меѓу првите земји што ќе го потпише Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО со што ќе се овозможи и заокружување на Спогодбата од ...
  сите 35 | | | веќе видена

  На покана на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, утре во официјална возвратна посета на Република Македонија ќе престојува министерот за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Како што соопшти МНР, освен со својот домаќин, литванскиот министер ќе се сретне и со државниот врв на Република Македонија, како и со повеќе пратеници во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  На покана на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, утре во официјална возвратна посета на Република Македонија ќе престојува министерот за ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На покана на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, утре во официјална возвратна посета на Република Македонија ќе престојува министерот за ...
  сите 44 | | | веќе видена

  На покана на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, утре во официјална возвратна посета на Република Македонија ќе престојува министерот за ...
  сите 45 | | | веќе видена

  На покана на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, утре во официјална возвратна посета на Република Македонија ќе престојува министерот за ...
  сите 49 | | | веќе видена