Литванија

  во

  Македонија е меѓу земјите со највисока смртност во затворите во Европа, веднаш по Молдавија се наведува во извештајот за годишната кривична статистика на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Според извештајот за годишната кривична статистика на Советот на Европа за 2018 година, објавен денеска, Северна Македонија го следи европскиот тренд за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Според извештајот за годишната кривична статистика на Советот на Европа за 2018 година, објавен денеска, Северна Македонија го следи европскиот тренд за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Според извештајот за годишната кривична статистика на Советот на Европа за 2018 година, објавен денеска, Северна Македонија го следи европскиот тренд за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Според извештајот за годишната кривична статистика на Советот на Европа за 2018 година, објавен денеска, Северна Македонија го следи европскиот тренд за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Според извештајот за годишната кривична статистика на Советот на Европа за 2018 година, објавен денеска, Северна Македонија го следи европскиот тренд за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Екипата на Жалгирис успеа да слави на жешкото и тешко гостување кај Олимпијакос со 72-68 и се доведе во пол позиција за влез во плејофот во Евролигата. Сега ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешен ден - 29 март 29 март 2019 1461.- Во најкрвавата битка во Војната меѓу двете ружи во Англија, околу 36.000 војници под знамето на династијата Јорк, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Централната банка на Германија, заедно со седумнаесет други централни банки од Европскиот систем на централни банки (ЕСЦБ), Европската централна банка (ЕЦБ) и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Централната банка на Германија заедно со седумнаесет други централни банки од Европскиот систем на централни банки (ЕСЦБ), Европската централна банка (ЕЦБ) и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  „Парламентот на Данска без ниту еден глас против го ратификува протоколот за полноправно членство на Република Северма Македонија во НАТО. По Грција, Бугарија, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Компаниите „Тојота“, „Ламбурџини“ и „Мишелин“ во Канцеларијата на европски сојуз за интелектуално сопствеништво (EUIPO) ја оспориле пријавата за регистрација ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Парламентот на Данска без ниту еден глас против го ратификува протоколот за полноправно членство на Република Северма Македонија во НАТО. По Грција, Бугарија, ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Централната банка на Германија заедно со седумнаесет други централни банки од Европскиот систем на централни банки (ЕСЦБ), Европската централна банка (ЕЦБ) и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Централната банка на Германија заедно со седумнаесет други централни банки од Европскиот систем на централни банки (ЕСЦБ), Европската централна банка (ЕЦБ) и ...
  сите 20 | | | веќе видена